Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Selçuklu Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon : 03322475322
Belgegeçer : 03322475322
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://selcukluram.meb.k12.tr
Adres : ESENLER MH. GÜLTEKİN SK. NU.8 SELÇUKLU / KONYA
VİZYON : Selçuklu Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak Misyonumuz; Türk milli eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri ışığında, Selçuklu ilçesindeki Eğitim-öğretim kurumlarına ihtiyaçları doğrultusunda rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini sunmak, özel eğitime muhtaç bireylerin tanılanması, uygun eğitim kurumlarına yerleştirilmesi, izleme çalışmalarının yürütülmesi ve ailelere yönelik danışmanlık hizmetlerinin sunulması esasına dayalı olarak bireylerin, yaşadıkları toplumla bütünleşerek kendilerini gerçekleştirmelerine ve mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olmaktır.
MİSYON : Selçuklu Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak Viyonumuz; Özel Eğitim, Rehberlik ve Psikolojik Danışma alanlarında ilimizin, bilgi çağının gerekli kıldığı; bilgi, değer ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hızlı, ilkeli ve dünya standartlarında hizmet veren en iyi Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak örnek bir kurum olmak.
BAŞARILAR :

Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :
Saatler : 08.00-17.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanı vardır. Sille Yolu Akıncılar Minibüsü ve 63-64-65/33-65 Numaralı Belediye Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Esenler Mh. Gültekin Sk. Nu:8 Selçuklu / KONYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz Konya ili Selçuklu İlçesi merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : 12750
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :